میشه برای گرفتن وجه شماره حساب مادرمو بدم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۰۰ #76378686

با سلام و خسته نباشید
همسر بنده رفنه مهریه گزاشته اجرا و قراره ماهیانه از حقوق شرکت که میگیرم کم بشه. بنده ۱۳۵ میلیون از پدرش طلب دارم و شکایت کردم خاستم بدونم که در صورت گرفتن مبلغ از پدرش پول که تو حساب بنده بیاد مصادره نمیشه؟؟ که بخان برای مهریه بردارن؟؟ یا اگر بخاد مصادره بشه میشه برای گرفتن وجه شماره حساب مادرمو بدم؟؟
ممنونم از جواباتون و راهنماییتون

مشاوره حقوقی مهریه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام .

حساب باید متعلق به خودتان باشد و نمیتوانید حساب متعلق به غیر معرفی کنید .

همچنین وجوه واریزی به حساب های شما قابل توقیف هستند

با سلام
نظر به اینکه بابت بدهی پرداخت مهریه از حقوق شما کسر می گردد در صورتی که وجوهی به حساب شما واریز و همسرتان نیز از این موضوع مطلع گردد نسبت به توقیف آن اقدام می نماید .
حساب شخص ثالث را نمی توانید اعلام کنید.

با سلام
نظر به اینکه بابت بدهی پرداخت مهریه از حقوق شما کسر می گردد در صورتی که وجوهی به حساب شما واریز و همسرتان نیز از این موضوع مطلع ونسبت به توقیف آن اقدام نماید در قبال بدهی شما قابل توقیف است.
جهت دریافت محکوم به (طلبتان ) نمیتوانید شماره حساب کس دیگری را اعلام نمایید.البته میتوانید جهت اخذ محکوم به وکیل با حق اخذ محکوم به بگیرید لیکن از آنجایی که بدهکار پدر همسرتان است قطعا همسر شما از موضوع مطلع خواهد شدو نسبت به توقیف آن اقدام مینماید.

درود بر شما، بایستی حتما شماره حساب خود را برای واریز بدهید، لذا به تبع بعد از این مساله، توسط همسر شما نیز قابل توقیف خواهد بود.

سلام . امکان توقیف طلب شما توسط همسرتان وجود دارد

درود

طلب شما از پدرشان قابل توقیف است حتی قبل از وصول

مطالبات شما از پدر همسر به عناون مهریه قابل توقیف می باشد و نمی توانید شماره حساب مادر را معرفی نمایید