بنده برای احتساب نفقه و مهریه و اجرت المثل چه کاری میتوانم بکنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۱۳ #76167894

سلام
خانمی هستم ۵۷ ساله سال ازدواج ۶۵ ،همسرم دی ماه سال پیش فوت کردند ،خانه و ماشینی به نام ایشان است ،مادر ایشان درقید حیات میباشد،و طلب سهم الارث میکند،بنده برای احتساب نفقه و مهریه و اجرت المثل چه کاری میتوانم بکنم ، من نیاز مبرم برای دریافت اجرت الامثل نفقه و مهریه را فقط برای پشتوانه دو دخترم دارم ،فقط ۲ فرزند دارم ،و مادر همسرم هم ساکن ولنجک میباشد

مشاوره حقوقی نفقه
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .دادخواست مطالبه نفقه واجرت المثل مطرح نمایید،جهت مطالبه مهریه از طریق دفتر ثبت ازدواج درخواست صدور اجرائیه نمایید.....

با درود مهریه از طریق دفترخانه وقوع عقد نکاح اقدام کنید
نفقه دادخواست دهید

سلام
نفقه مدت عده را می‌توانید مطالبه کنید
مهریه و نفقه و اجرت المثل هم دادخواست مطالبه به طرفیت تمام وراث بدهید

در خصوص مهریه تقاضای اجراییه را از دفترخانه ای که عقد نموده اید انجام دهید .نفقه و اجرت المثل را نیز از طریق دفاتر خدمات قضایی مطالبه نمایید.

مادر شوهر شما مطابق قانون یک ششم از اموال پسرش بر خوردار است و شما یک هشتم و دو فرزند پسرت هر کدام دو سوم لذا می توانید با گرفتن گواهی انحصار وراثت نسبت به سهم ارث خودتان دعوای تقسیم ماترکه مطرح نماید،همچنین بابت مطالبه مهریه از اموال همسرتان می توانید اقدام نماید

باسلام و درود ازطریق دفاتر خدمات قضایی جهت مطالبه نفقه واجرت المثل دادخواست مطرح نمایید،جهت مطالبه مهریه از طریق دفتر ثبت ازدواج درخواست صدور اجرائیه نمایید.

در خصوص نفقه و اجرت المثل به دفتر خدمات قضایی مراجعه و دادخواست دهید
در خصوص مهریه به دفتر خانه ای که عقد نموده اید مراجعه کنید