چگونه ثابت کنم همسرم به من نفقه نمیدهد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۴۶ #76143655

سلام

من برای مطالبه نفقه معوقه دادخواست داده ام که در شورای حل اختلاف وقت رسیدگی داده اند، من با جلب کارشناس خواسته ام، و در منزل همسرم تمکین دارم ولی ایشان پولی به من نمیدهد.
در روز رسیدگی من چه مدارکی باید ارائه کنم که همسرم به من پول نمیداده و نمیدهد؟
که بتوانم نفقه قبل و حال و اینده بگیرم.

راهنمایی کنید

لطفا چطور اثبات کنم؟

مشاوره حقوقی نفقه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
با استناد به شهادت شهود یا اتیان سوگند ادعا خود را اثبات نمایید

مدرکی نمیخواید . فقط شاهد .
شوهربایدثابت کنه نفقه داده

سلام اثبات پرداخت نفقه بر عهده شوهر است . اما حضور زن در منزل زوج حکایت از پرداخت نفقه دارد . مگر این که شما کارمند باشید و رسیدهای متعددی مبنی بر خرید مایحتاج زندگی و هزینه های درمانی و بهداشتی ارائه نمایید که در این صورت زوج فقط به پرداخت بخشی از نفقه محکوم می شود .

اصل بر عدم است و همسرتان بایدپرداخت نفقه به شما را ثابت کنند ،ولی شهود خود را دردادگاه آماده داشته باشید

با نظر همکار محترم جناب اسماعیلی موافقم .

به لحاظ حقوقی است بر عدم پرداخت نفقه می باشد وضع می بایست اثبات نماید که نفقه را پرداخت نموده است ضمنا می توانید به ماده ۴۷ قانون حمایت خانواده نیز استناد نمایید

پرداخت نفقه را همسرتان باید اثبات کند شما احتیاجی به اثبات ندارید
البته خانه،غذا،پوشاک مهمترین قسمت های نفقه هستند که در مواردی که زن در خانه مرد سکونت دارد ظاهرا این موارد در حال پرداخت است