آیا زوجه میتواند به استناد مدارکی که بیش از یک سال پیش دارد دادگاه تمکین را به نفع خود تمام کند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۸۴ #76000390

با سلام و احترام
دو سال پیش طی دعوایی با همسرم او را کتک زدم (البته فقط یکی در دهانش زدم) اما ایشان نامه پزشک قانونی ندارند اما چند عکس از خود دارد که گوشه لبش کبود شده
بعد از آن هم توی دعواهایمان صدایم را ضبط کرده که توی عصبانیت حرفهایی به او زده ام
اما جفت این مدارک برای بیش از یک سال قبل می باشد
الان ۶ ماه است که زوجه بدون دلیل محکمه پسند از خانه رفته و بر نمیگردد
درخواست تمکین داده ام و چند روز آینده دادگاه تمکین دارم
من سه تا سوال دارم:
۱- آیا زوجه میتواند به استناد مدارکی که بیش از یک سال پیش دارد دادگاه تمکین را به نفع خود تمام کند یا چون این مدارک مشمول زمان شده نمیتواند از آن استفاده کند
۲- اصلا عکس یا صدای ضبط شده در دادگاه دلیل محکمه پسندی میباشد؟ (نامه ای از پزشک قانونی ندارد)
۳- چند ماه پیش یک بار در اسمس گفته ام که فقط یکبار در دهانش زدم ایا این در دادگاه بر علیه من میشود؟؟؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مواردی که ذکر کردید از قبیل صدا در دادگاه تاثیری ندارد ولی پیامک می تواند اماره باشد

با درود به لحاظ گذشت زمان، می‌بایست دلیل موجهی و قانونی ارائه دهید.

صدا و تصویر دلیل محکمی برای اثبات جرم نمیباشد و همچنین در این حالت زوجه ادعا میکند که ترک منزل و عدم تمکین به واسطه خوف جانی بوده است ولیکن این دفاع مناسبی نیست زیرا که ترک منزل در صورتی مجاز است که به دستور دادگاه باشد ولاغیر.

سلام اگر درگیری و ضرب و جرحی در این مدت ۶ ماه رخ داده که علت به ترک وی از منزل شده باشد شاید جای دفاع داشته باشد ولی با گذشت یک سال به نتیجه نمی رسد. تصویر و صدای ضبط شده دلیل محکمی نمی باشد و اماره محسوب می شود.

با سلام و احترام چون موضوع برای یک سال پیش می باشد موجه نیست و قابل قبول نمی باشد

با سلام
در صورت عدم اقرار خودتان، عکس نوار و .... مدرک در دادگاه معمولا پذیرفته نمی شوند.