دختری مجرد و بدون شغل می توانم از حقوق بازنشستگی پدرم استفاده کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۷۴ #75964982

من یک برادر معلول داشتم که فوت کرده و از حقوق بازنشستگی پدرم استفاده میکرد و الان که من بدون شوهر هستم و کار نمیکنم میتوانم حقوق ایشان را بگیرم و میخواهم بدانم برادرم در بهزیستی چقدر سرمایه از بابت ارثیه پدرم دارد.

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حقوق بازنشستگی پدربه شما تعلق می گیرد

درصورتی که پدر شما در قید حیات نباشد میتوانید از حقوق پدر استفاده نمایید واگر مادر دارید حقوق بین شما و مادرتان نصف می شود

برادر شما دو برابر شما و به میزان قانونی از ماترک مورث خود که مرحوم پدرتان باشد ارث می برد. البته حقوق مستمری در صورت احراز شرایط به صورت مساوی تقسیم می گردد چون حقوق مستمری ماترک محسوب نمی شود بلکه حمایت قانونی از بازماندگانی است که حایز شرایط تحت الحمایه واقع شدن را داشته باشند.

مادامیکه شغل نداشته باشید و یا تحت تکفل قرار نداشته باشید می توانید از حقوق مستمری استفاده کنید

در صورت احراز برای تامین اجتماعی با ارائه اسناد و مدارک مثبته می توانید از حقوق بازنشستگی پدر استفاده نمایید.