خیانت در امانت نموده است؛ چطور باید شکایت کرد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۲۸ #75906976

سلام
مغازه لبنی دارم یه حسابدار دخل مغازه دست داشته کل فروش روزانه با خود میبرد متاسفانه خیانت در امانت کرد

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با استناد به دلایل و مدارک کافی می‌توانید شکایت کنید

با سلام..
در اینخصوص می توانید با تنظینم استشهادیه محلی و سایر مدارک و دلایل خود شکایت خود را از،طریق دفاتر خدمات قضایی جهت رسیدگی در دادسرا مطرح نمائید..
پس از ثبت شکوائیه، موضوع جهت انجام تحقیقات به کلانتری حوزه محل وقوع جرم ارجاع می گردد..
در نهایت مراتب به در دادسرا ارجاع و مورد رسیدگی و در صورت اثبات مراتب ارتکاب جرم در دادسرا حکم به مجازات صادر خواهد شد..
موفق باشید..

درصورت وجود ادله ازجمله شاهد و دفتر خرید وفروش و ازاین قبیل می توانی شکایت کنی

در صورتی که دلایل مستند داشته باشید می توانید علیه ایشان به عنوان خیانت در امانت شکایت کنید

مراجعه به دفتر خدمات قضایی
کلیه مدارک جهت ادله اثبات دعوی اعم از استشهادیه و اوراق را با خود ببرید.
پس از ثبت پیامک میاد برای تحقیقات ارجاع میشه به کلانتری حوزه محل وقوع جرم.

با سلام
اگر مدرکی دارید برای اثبات خیانت در امانت می توانید شکایت کنید

سلام
درصورت داشتن ادله کافی میتوانید شکایت خیانت در امانت ثبت کنید