آیا به درخواست های ایشان مبنی بر خسارت رسیدگی شده؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۱۹۲ #75657324

سلام من حدود ۵ سال قبل پرونده ای داشتم که مختومه شده

حالا ظاهرا شاکی در دادگاه حل اختلاف شکایت ثبت کرده

-پرونده کلاسه ......... ردیف فرعی ۲ شماره بایگانی ........ با علت طرح اجرای حکم و موضوع خواسته های مطالبه خسارات دادرسی و مطالبه خسارت تاخیر تادیه و مطالبه وجه بابت ... و محکومیت محکومیت مدنی- حکم به پرداخت وجه نقد به شعبه اول اجرای احکام مجتمع شماره ده شورای حل اختلاف شهر تهران ارجاع و در تاریخ ۱۴۰۰/۰۲/۱۸ ثبت گردید
۲-در تاریخ ۱۴۰۰/۰۲/۱۸ وقت نظارت برای تاریخ ۱۴۰۰/۰۸/۱۶ تعیین گردید
۳-نامه وارده به شماره ......... مورخ ۱۴۰۰/۰۲/۲۰ از طرف «اداره کل ثبت اسناد و املاک استان تهران» با موضوع «پاسخ ثبت به استعلام دادگستری» در تاریخ ۱۴۰۰/۰۲/۲۰ واصل و به شماره ........... ثبت گردید
۴-نامه وارده به شماره ......... مورخ ۱۴۰۰/۰۲/۲۵ از طرف «مرکز شماره گذاری (تهران)» با موضوع «گزارش ضابط قضایی» در تاریخ ۱۴۰۰/۰۲/۲۵ واصل و به شماره ........... ثبت گردید
۵-نسبت به دعاوی مطروحه به طرفیت ........ و ........ مبنی بر مطالبه خسارات دادرسی و مطالبه خسارت تاخیر تادیه و مطالبه وجه بابت ... طی شماره ........... مورخ ۱۴۰۰/۰۴/۲۸ مختومه شدن پرونده به دلیل اجرای حکم...

سوال : من که چیزی به نامم نبوده مبلغ وجه از کجا پرداخت شده و آیا به درخواست های ایشان مبنی بر خسارت ... رسیدگی شده ؟ چرا از خواهرم هم شکایت کرده

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. مراجعه حضوری داشته باشید.

سلام
بهتر است حضوری موضوع را پیگیری کنید

حضورا پیگیری نمایید....

باسلام
موضوع را حضوری پیگیری نمائید

سلام
موضوع را حضوری پیگیری بفرمایید .

بادرودوسلام حضوری پیگیری نمایید.

با سلام
موضوع شکایت ۵ سال پیش هم نگفتید که طرح دعوی سر چه مساله ایی بوده بنابر این نمیشه اظهار نظر کرد