جهت رفع مسدودی و قسط بندی مهریه باید چه کاری انجام دهم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۱۴ #75603855

با سلام.
در حال حاضر حساب های بانکی بنده به علت مهریه به مبلغ ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان مسدود شده است.

مشاوره حقوقی مهریه
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
دادخواست اعسار خود را از طریق دفاتر قضایی ثبت کنید بعد از صدور حکم قطعی میتوانید تقاضای رفع مسدودی حساب کنید

بادرودوسلام دادخواست اعسارتقدیم و تنظیم نمایید.ازطریق دفاترخدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید دادخوسان اعسار دهید

دادخواست اعسار از پرداخت دفعتا واحد (تمام و یک جای ) مهریه رابا توجه به رای وحدت رویه شماره ۷۲۳ از طریق دفاتر خدمات قضایی به محاکم عمومی حقوقی(دادگاه خانواده ) ارسال و پس از اثبات اعسار با ارائه ی حکم قطعیت یافته مبنی بر پذیرش اعسار و تقسیط میتوانید تقاضای رفع مسدودی نمایید.مضافا اثبات این که مبالغ موجود در حساب بانکی شما از چه بابتی است بر عهده حضرتعالی است که مدعی اعسار هستید مثلا برای خرید خانه یا متعلق به اشخاص دیگر یا شرکت و امثالهم در غیر اینصورت رفع توقیف امکانپذیر نخواهد بود و تمام مبلغ به عنوان دین شما در حق همسرتان پرداخت خواهد گردید.طبیعتا مراجعه به وکیل متخصص به دلیل پیچیدگی و فنی بودن موضوع به حضرتعالی پیشنهاد میگردد.

باسلام
مبلغ موجود در حساب توقیف و بابت مهریه برداشت خواهد شد مگر اینکه ثابت نمایید بابت مستثنیات دین و خرید خانه ‌و .. میباشد
بهتراست دادخواست اعسار مطرح نمایید

دادخواست اعسار از پرداخت مهریه را بدهید

باید تا صدور رای قطعی صبور باشید و سپس ادعای اعسار را مطرح کنید