اگر زوج هیچ مالی نداشته باشد و زیر بار پرداخت مهریه نرود حبس خواهد شد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۱۴۸ #75440924

اگر زوج پس از دریافت اجرائیه اداره ثبت برای مهریه اقدام به فروش و به نام کردن خودرو خود یا هر مال دیگری به نزدیکان خود اعم از مادر یا برادر کند فرار از دین محسوب میشود یا خیر؟
اگر هیچ مالی نداشته باشد و زیر بار پرداخت مهریه نرود به حبس محکوم‌ میشود؟

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتی که پس از دریافت اجرائیه و یا صدور آن نقل و انتقالی به نام دیگری صورت گیرد از مصادیق بارز فرار از دین خواهد بود و محکوم به حبس خواهید شد
در صورتیکه مالی نداشته باشید مهریه باید به صورت اقساط پرداخت ‌شود که ابتدا مبلغی به عنوان پیش پرداخت و بقیه به صورت قسطی پرداخت خواهد شد

سلام
انتقال اموال پس از وصول اجراییه فرار از پرداخت دین است و می توانید علیه ایشان اقدام نمایید

با سلام
با توجه به اینکه اجرائیه به ایشان ابلاغ شده استبه منزله اطلاع زوج از مطالبه مهریه قلمداد شده و می توان بابت فرار از دین به دلیل انتقال اموال شکایت کیفری طرح نمایید.
چنانچه زوج اموالی به نام خود نداشته باشد می تواند دادخواست اعسار داده و با اثبات این امر مهریه را به صورت اقساط پرداخت نماید و در صورت عدم پرداخت زوجه می تواند حکم جلب ایشان را بگیرد.

سلام
نقل و انتقالات پس از صدور اجراییه دادگاه فرار از دین است نه اجرای ثبت

سلام وقت بخیر
در صورتی که اجرائیه را دریافت نموده اید انتقال اموال به دیگران فرار از دین محسوب می شود ، در صورتی که تمکن و استطاعت مالی برای پرداخت مهریه نداشته باشد پیش پرداخت و اقساط در نظر گرفته می شود چنانچه اقساط مهریه پردخت نشود زوجه می تواند حکم جلب بگیرد.