میشود از جلب جلوگیری نمود؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۵۷۹ #75435455

سلام وقت بخیر، طی صدور ابلاغیه، برای پرونده ای به عنوان متهم باید به دادسرای ناحیه ۲۳ تهران، ویژه نیابت مراجعه کنم، فقط یک روز از زمان تعیین شده برای حضور من گذشته اما در سامانه ثنا، درون محتویات پرونده من امروز نوشته شده که " در تاریخ امروز درخواست صدور برگه جلب برای مهم صادر شد" خواستم بدونم میشه از این جلب، جلوگیری کرد؟ گرفتارم پنجشنبه که تعطیله باید شنبه مراجعه کنم، این حکم جلب چند روز بعد از درخواست صدور برگه جلب، صادر میشه؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه حکم جلب همان روز صادر خواهدشد با ضامن در شعبه حضور داشته باشید

با سلام
در صورت درخواست حکم جلب ، همان روز صادر میشود
بایستی به هنگام مراجعه وثیقه و ضامن به همراه داشته باشید

سلام یه شعبه حضوری مراجعه وباقاصی پرونده صحبت کنید یکنفر بعنوا ن صامن همراه داشته باشید موفق باشید

با سلام. احتمالا تاریخ آخرین مهلت را درست محاسبه نکردید. سعی کنید در اسرع وقت با داشتن کفیل یا وثیقه مناسب به شعبه نیابت مراجعه کنید. در صورتی که بسیار نگران موضع می باشید به قاضی کشیک مراجعه کنید.

سلام حتما با وثیقه یا ضامن کارمند با فیش حقوقی حاضر شوید

با سلام
همان روز صادر می شود

سلام
همان روز صادر می شود حتما مراجعه کنید. وثیقه و کفیل با خود همراه ببرید.