نامه توقیف ۳ ملیونش را میتوانم بعد از ابلاغ رای بدویش به دادگاهش بدهم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۱ #75412111

سلام یک نفر را من دردادگاه محکوم کرده ام به مبلغ ۱۰ ملیون تومان واجراییه هم گرفته ام وتا حالا مالی از ایشان برای توقیف پیدا نکرده ام اما اکنون ایشان در یک دادگاه شرکت کرده و رای بدوی برای دیه بنفعش صادر شده به مبلغ ۳ ملیون و طلبکار هم زیاد دارد حالا من از اجرای احکام میخواهم نامه بگیرم تا ۳ ملیونش را توقیف کنم حال سوال من این است که من نامه توقیف ۳ ملیونش را میتوانم بعد از ابلاغ رای بدویش به دادگاهش بدهم و یا بعد از رای قطعیش و یا باید بعد از اینکه اجراییه گرفت و به اجرای احکام شعبه خودش برد انوقت من باید نامه به اجرای احکام شعبه ایشان بگیرم؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
نامبرده نهایتا تا1ماه پس از اجراییه وقت دارد پول شما را بدهد یا دادخواست اعسار.در غیر اینصورت به درخواست شما بازداشت میشود.اما
در خصوص دیه بایدحتما رای قطعی صادر شود و پس از صدور اجراییه ودرمرحله پرداخت دیه اینکار انجام شود و مبالغی که خواتده نزد اشخاص ثالث داردرا توقیف کنید.اما این احتمال هم دارد که شخص دوم هم سه تومن نداشته باشدبدهد.و او هم دادخواست اعسار بدهد در اینصورت باید منتظر حکم قطعی اعسار بمانید.ازطرفی هم طلبکار زیاد دارد شاید دیگر طلبکارهازودتر ازشما اقدام نمایند