میتونم با وثیقه گذاشتن از کشور خارج بشم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۶۳۴ #75347295

سلام خسته نباشید
من میخواستم به یکی از کشور های خارجی سفر کنم و ‌مشکل من اینه که پاسپورت ندارم یکی از دوستان به من گفتند که میتونم با وثیقه گذاشتن از کشور خارج بشم میخواستم ببینم واقعا میشه و چجوری؟

مشاوره حقوقی مهاجرت کاری
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
برای خروج نیاز به پاسپورت می باشد.

با سلام
در صورت داشتن کارت پایان خدمت و پس از اخذ پاسپورت و ویزا نیازی به وثیقه گذاشتن ندارید

با سلام
رویه عملی به شرح ذیل است
در صورت محصل بودن یا دانشجو بودن یا به هر ترتیب معافیت موقت داشتن به هر نحو.....
سالی یک بار به تریب ذیل میتوتنید از کشور خارج شوید
با گواهی اشتغال به تحصیل یا معافیت موقت مثل سرباز وظیفه بودن و....
به اداره نظام وظیفه مراجعه.
و فقط حق دارین به یک کشور سفر نمایید.
{بحث کشورهای زیارتی جدا است}
سازمان نظام وظیفه با استعلام گواهی اشتغال به تحصیل
به شما فرمی را داده جهت مراجعه به بانک و پرداخت وجه نقد برای وثیقه خروج موقت حداکثر۱۰روزه
و بعد شما باید به اداره گذرنامه مراجعه نمایید تا در سیستم برای این سفر اجازه صادر نماید
در صورت نداشتن پاسپورت به شما پاسپورت داده خواهد شد ظرف یک هفته
یا اتمام اعتبار پاسپورت
در صورت برگشتن یا عدم برگشت یا عدم معرفی به هر نحوه
از سفر و عدم معرفی ده روزه به اداره کل نظام وظیفه وثیقه شما ظبط خواهد شد وفق قوانین و امضا شما در اداره نظام وظیفه.
ضمنا شما که پاسپورت ندارین بعد از مراحل فئق به شما اداره گذرنامه پاسپورت با قید تاریخ خروج میدهند.
با کمال اظهار ادب و احترام

با سلام
خیر
شما برای خروج از کشور حتما باید گذرنامه داشته باشید
در خصوص سپردت وثیقه شرایط اختصاصی را دارا می باشد که به دفاتر پلیس ۱۰+ مراجعه کنید.

با سلام
خروج از کشور برای اتباع ایرانی بدون پاسپورت ممنوع است و صدور وثیقه برا ی شرایط ویژه می باشد که قوانین خاص خود را دارد و با مراجعه به پلیس +۱۰ می توانید از آن موارد آگاهی پیدا کنید

خیر به طور کلی بدون داشتن پاسپورت از کشور خارج شد و به کشور های خارجی سفر کرد فقط مشمولین سربازی که کارت پایان خدمت یا معافیت ندارند با سپردن وثیقه می توانند مجوز خروج از کشور را دریافت کنند

اگر به دلیل سربازی پاسپورت نداریر اگر دانشجو باشید میتوانید با گواهی اشتغال به تحصیل و وثیقه گذاشتن خارج بشید