حق طلاق به مدت دو سال در صورت عدم الحاق به همسر با بذل مهریه را به عنوان شرایط ازدواج مطرح کردند؛ چه باید کنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۷۲ #75335010

من دانشجوی دکتری در خارج از کشور می باشم. قصد ازدواج دارم. خانواده دختر ۲۰۰ سکه طلا عندالمطالبه، نصف اموال همسر، حق تحصیل، حق اشتغال، حق خروج از کشور بدون اجازه همسر، حق طلاق به مدت دو سال در صورت عدم الحاق به همسر با بذل مهریه را به عنوان شرایط ازدواج مطرح کردند.

خانواده اینجانب با تعدادی از شرایط نوشته شده توسط خانواده همسر مخالفت داشتند. از جمله اینکه مخالف عندالامطالبه بودن همه مهریه هستند و میگویند مقداری از مهریه که توانایی پرداخت ان در حال حاضر امکانپذیر است را به عنوان عندالمطالبه و باقی اش را به صورت عندالاستطاعه باشد. همچنین مخالف دادن حق خروج از کشور دایمی و همچنین حق طلاق بودند. چرا که پروسه الحاق امکان داشت طولانی شود، و طی این پروسه توسط سفارت ان کشور تعیین میگردد و خارج از توانایی شوهر است.
چون عقیده ایشان این است که باید الان زیر دین مهریه عندالمطالبه ای بروم که در حال حاضر توانایی پرداخت ان را دارا هستم و مابقی مهریه به عنوان عندالاستطاعه باشد که در صورت داشتن استطاعت به همسرم پرداخت کنم. همچنین با توجه به احساسی بودن دختر، مخالف دادن حق دایمی خروج از کشور به ایشان هستم چرا که هر موقع نیاز به خروج از کشور باشد، این امکان برای من فراهم است که مانع مسافرت ایشان نشوم.
به عنوان مشاور حقوقی، سوال داشتم که آیا این شرایط که توسط خانواده دختر مطرح شد معقول و منطقی می باشد؟

با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
پیشنهاد میشود مشاوره بگیرید

موارد فوق امری شخصی و کاملا توافقی می باشد..

سلام
طرف مقابل شرایطی قانونی برای ازدواج مطرح نموده که پذیرش یا عدم آن بستگی به تصمیم شما دارد ولیکن شرایط مطروحه نسبت به شما چندان عاقلانه بنظر نمیرسد.

بادرودوسلام باهمکاران سایت مشاوره داشته باشید.

سلام
موضوع کاملاشخصی وپذیرش یاعدم پذیرش بستگی به خودتان دارد...ولی درکل بهتراست هرچه رادرتوان خودمیبینیدمتعهدشوید.

درود
هر یک از موارد ذکر شده توضیحات خاص خود را دارد توصیه می شود از طرق دیگر مشاوره دریافت کنید.

با سلام
در بحث معقول و منطقی بودن خودتان باید تصمیم بگیرید. چون از نظر هر کس متفاوت می باشد. اما نکته ای که وجود دارد این است که تمام این شروط بصورت توافقی هستند و قانون به شما اجازه داده که این شرایط را بپذیرید یا نپذیرید. با این حال از منظر تجربه حقوقی توجه داشته باشید که هر چه کمتر خود را محدود به قیود و شرایط ضمن عقد بکنید برای بهتر است.