با توجه به این که کیفر خواست برای متهم صادر شده در روز جلسه رسیدگی دادگاه قاضی می‌تواند متهم را تبرئه کند؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۸۸ #75136826

سلام. من از شخصی که به من توهین کرده بود شکایت کیفری کردم و توانستم با بردن شاهد اتهام این شخص را ثابت کنم و قاضی پرونده برای متهم کیفر خواست صادر کرده. حالا جدیدا دادگاه ابلاغیه به شاکی و متهم داده که در دادگاه رسیدگی حضور پیدا کنید.میخواستم بپرسم با توجه به این که کیفر خواست برای متهم صادر شده در روز جلسه رسیدگی دادگاه قاضی می‌تواند متهم را تبرعه کند؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی به نظردادگاه دارد وممکن است دادگاه باکیفرخواست موافق باشد ورای به محکومیت متهم صادرنمایدوممکن است کیفرخواست رانپذیرد وحکم به برائت متهم صادرنموده وقرار بازپرس رانقض نماید وقرار منع تعقیب یا موقوفی تعقیب یا قرار آزادی ویا قرار برائت صادرنماید.درهرحال بستگی به دادگاه دارد.

اگر مدارک ودلابل محکمی دارید امکان برات وجود دارد

درهرمرحله از رسیدگی اعم از بدوی و تجدیدنظر امکان برائت متهم وجودداره....

قاضی مجبور به تبعیت از نظر دادسرا نیست لیکن باید مستدل نظر خود را بیان دارد

سلام بستگی به دفاعیات یا مدارک جدیدارائه شده مگر این چنین نباشد متهم محکوم و مراحل بعدی به اجرا درمیاید موفق باشید

درود بر شما، بایستی دید مدارک و مستندات و دفاعیات ایشان چگونه خواهد بود، ممکن است سبب تبرئه شود.

درود
غیر ممکن نیست می تواند با بررسی دلایل اگر قوی باشد برائت بدهد