چک بلامحل در تنظیم شراکت کاری به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۵ #75121571

سلام با فردی زمینی از شهرک صنعتی جهت ساخت شرکت تولیدی خریدیم مبلغی پول برای خرید زمین به من داد و من هم کلیه کاره از مجوز و غیره را انجام دادم و مابقی اقساط چک زمین را هم من دادم به صورت چک مبلغ 2 میلیارد وام برام تصویب کردن از انجا که پروژه سنگین بود شریکم ترسید و از ادامه کار جا زد و در ان شرایط سخت با فشاری که به من اورد مجبور شدم طی قولنامه ای سهم شریکم را با مبلغی بیشتر طی دو فقر چک خریداری نمایم بعد از مدتی چون نتوانستم در ان شرایط چک را پاس کنم مرا تحت فشار گذاشت تا قرارداد با شهرک صنعتی را فسخ و پول پرداختی را پس بگیرم دوباره چون فهمید زمان بر هست فورا مرا شکایت و چک را به اجرا گذاشت و دادگاه هم از انجا که من در دادگاه حضور پیدا نکردم رای به نفع او داد و تجدید نظر هم هیچ کاری برام نکرد و رای قطعی شده پس اون خسارتی که با فسخ قرار داد به من وارد شده چی من فقط یک قرارداد شراکت دارم که هیچکدام انرا امضا نکردیم و فقط متن ان را نوشته ایم در ضمن ایشان از قرارداد خرید زمین توسط من هیچ استفاده ای نکرد فقط چک را به اجرا گذاشت و منشا طلب خود را پولی به صورت قرضالحسنه بیان کرده بود....لطافا راهنمایی کنید الان باید کلی خسارت بدهم از هزینه وکیلش تا دادرسی و غیره

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

‌ بیست روز برای واخواهی و بیست روز برای تجدیدنظر خواهی فرصت خواهید داشت.

بیست روز برای واخواهی و بیست روز برای تجدیدنظر خواهی فرصت خواهید داشت.

با درود فراوان
چون رای غیابی بوده است در فرجه قانونی برای دادرسی مجدد بایستی واخواهی نمایید برای تنظیم واخواهی بایستی مدارکتان را بررسی نمایم .

با درود فراوان
چون رای غیابی بوده است در فرجه قانونی برای دادرسی مجدد بایستی واخواهی نمایید برای تنظیم واخواهی بایستی مدارکتان را بررسی نمایم .