آیا فروش مستثنیات دین ، فراراز دین در پرونده مهریه محسوب میشود؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۴,۳۰۸ #75098

آیا اگر زوج در پرونده اعسار از پرداخت مهریه ، برای نشان دادن عدم توانایی خود در پرداخت مهریه اقدام بفروش مستثنیات دین بکند، و خود را معسر نشان بدهد میتواند فرار از دین محسوب شود؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام باید ثابت کنید که این کار را انجام داده است

بله با فروش مستثنیات دین مرتکب جرم شده

سلام
اگرمالی جزمستثنیات دین محسوب شوددیگرجزدین نیست که فروش آن فرارازدین حساب شودومشخص است که جرمی واقع نشده ومحکوم علیه دراینخصوص اختیارخریدوفروش اموالش رادارد

با درود
اگر( مستثنیات دین) را پس از رای قطعی فروخته باشد جرم نیست.
قوانین جزایی می‌بایست تفسیر مضیق شود و به نفع متهم.

سلام
اگر محرز شود که فروش برای جلوگیری از پرداخت مهریه بوده است از مصادیق معامله به قصد فرار از دین می باشد مگر این که با فروش مثلا منزل که مستثنیات دین است منزل دیگری خریده باشد

خیر فرار از دین محسوب نمی شود

با سلام

اگر فروش مال قبل از قطعی شدن دادنامه صورت پذیرد، فروش مال غیر محسوب نمی شود لیکن پس از قطعیت دادنامه اگر نسبت به انتقال اموال اقدام نماید مرتکب جرم انتقال مال برای فرار از دین شده است