ایا حتما لازمه برای درخواست تخلیه واحد مسکونی مقداری از مبلغ رهن را به مستاجر پرداخت کرد یا اصولا لازم نیست؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۴۲۱ #74973739

درود.ایا برای درخواست تخلیه نیاز به داشتنه اجاره نامه هولوگرام دار هست یا اجاره نامه چاپی و بدون هولوگرام هم دارای اعتبار است؟و ایا حتما لازمه برایه درخواست تخلیه واحد مسکونی مقداری از مبلغ رهن را به مستاجر پرداخت کرد یا اصولا لازم نیست؟

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام فرقی بین اجاره نامه ها وجود ندارد درصورت صدور دستور تخلیه مبلغ ودیعه به صندوق دادگستری سپرده میشود

با سلام ملاک قرارداد شماست

سلام
اجاره نامه عادی نیز در صورت دارا بودن تمامی شرایط معتبر است . ودیعه را به صندوق دادگستری بپردازید .

در توافقات که یکی از آنها اجاره نامه است مواردی قید شده که لزوما می بایست طرفین به مفاد آن اجاره نامه متعهد و پایبند باشند لذا مطالعه و اجرای بند به بند مفاد آن الزامی است ضمن اینکه بنگاههای معاملات ملکی می بایست در تنظیم هر گونه قراردادی کد ردگیری که حاوی برچسب هولوگرام است را روی قراردادها نصب نمایند تا ملکی چندین بار اجاره و یا به فروش نرسد لیکن بدلیل فرار مالیاتی این موضوع در جامعه مذکور کمرنگ شده ، ولی وقتی دو طرف به انضمام شهود در عقد قراردادی حضور داشته باشند و موارد قانونی عقد قراردادها نیز در آن رعایت شده باشد ، نافذ است.

مواردی که ذکر نمودید عرفی ست.

درود ملاک قرارداد شما است

سلام خیر نیازی به اجاره نامه هولوگرام نمیباشد اجاره نامه چاپی که ب امضای دو شاهد رسیده باشد کفایت میکند تمامی ودیعه را باید ب صندوق دادگستری واریز نمایید