با دادخواست استرداد لاشه چک بنابر برگه اقرار نامه آیا رای بر محکومیت خوانده صادر میشود یا مشمول اعتبار امر مختومه میشود؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۴۹۵ #74951234

اگر در مساله حقوقی استرداد لاشه چک شخصی دادخواستی داده باشد و جلسه رسیدگی برپاشده باشد و خوانده حضور پیدا نکرده باشد و براساس دفاعیات ضعیف حکم بر رد دعوی خواهان داده باشند و پرونده مختومه شده باشد اما پس از قطعی شدن حکم میان خواهان و خوانده در دفاتر اسناد رسمی اقرار نامه ای از جانب خوانده باشد مبنی بر اینکه تمامی چک های مذکور را به طور امانت از خواهان گرفته و مقرر دانسته ظرف مدت معینی چک های مذکور را برگرداند اما خلف وعده انجام داده است..

مشاوره حقوقی چک
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام فاقد اعتبارامرمختومه می باشد.

با درود اعتبار امر مختومه ندارد

درود بر شما . چنانچه قرار رد دعوا صادر شده باشد می توان دوباره دادخواستی مبنی استرداد لاشه چک تقدیم کند

با سلام
با توجه به توضیحات شما چنانچه قرار رد دعوا صادر شده باشد می توان دوباره دادخواستی مبنی استرداد لاشه چک تقدیم دادگاه نمایید ولی چنانچه حکم بر بی حقی صادر شده باشد می توان از طریق اعاده دادرسی نسبت به استرداد لاشه چکها اقدام نمود. لازم به ذکر است بنا به شرایط می توان شکایت کیفری تحت عنوان خیانت در امانت نیز طرح نمایید.

بااحترام
اقرار ادله جدید و میتوانید اعتراض به رد دادخواست نمایید

بادرود/ رد دعوی بعنوان امر مخدوم نیست دوباره میتواند استرداد لاشه چک دادخواست بدهد

سلام مدارک شما می بایست بررسی گردد