آیا ممکن است به متراژ واحد سازمانی، و یا به جهیزیه ایشان که بنده درمنزل، جهت بازدید گذاشته ام، ایراد قانونی وارد شود؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۹۹ #74884019

باسلام و احترام خدمت اساتید محترم
پیرو اجرای حکم الزام به تمکین همسرم، مقرر شد،جهت بازدید از منزل،بیایند.. حال اینکه واحد بنده سازمانی و ۴۵ متر است، ومنزل پدرش ۱۰۰ متر.از طرفی ایشان، جهازش را نبرده اند، و بنده در همین واحد ۴۵ متری، با استفاده از جهیزیه همسرم، و لوازم خودم، اثاث البیت را فراهم کرده ام...
خیلیی نگرانم، بزرگواران،ممنون از راهنمایی شما عزیزان

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تهیه وسایل بر عهده زوج است

وقت بخیر تهیه وسایل منزل بر عهده زوج می باشد.

تهیه وسایل منزل بر عهده زوج می باشد.

درود تهیه وسایل منزل بر عهده زوج می باشد.

باسلام
تهیه وسایل منزل بر عهده زوج است.امکان پیش بینی نتیجه وجود ندارد

تایید محل زندگی و لوازم و اثاث البیت برعهده دادگاه است و نمیتوان از نتیجه پیش بینی کرد .

تهیه وسایل منزل بر عهده ی زوج می باشد ‌