چطوری بابت این وام میشه کیفری شکایت کرد که از رهن خارجش کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۳ #74865979

سلام وقت بخیر
بنده یک واحد اپارتمان پیش خرید کردم که به نام مینا و اعظم و رضا بوده که رضا وکالت فروش داشته و بنده از رضا خرید کردم و خونه را سال ۹۶ خریدم و ۹۷ تکمیل و تحویل داد الانم در تصرف بنده هست و با مراجعه بهش گفت سند نیومده اینا حالا متوجه شدم سند انتقال داده به کسی به نام صادق و صادق ۱۲۰ م وام گرفته من الان انتقال مال غیر شکایت کردم از هر چهار نفر و میخوام بدونم چطوری بابت این وام میشه کیفری شکایت کرد که از رهن درش بیارن و محکوم شن و من یه هفته انتقال مال غیر شکایت کردم چطوری میشه شکایت کیفری جدید کرد بابت رهن بردن اپارتمان من و اینکه انتقال مال غیره در حال تحقیق هست

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
سوال شما مبهم است لطفا یکبار دیگه طرح سوال بفرمایین تا راهنمایی شوید

سلام
سوال شما ابهام دارد و ناقص است.باید تاریخ قرارداد را که به نام صادق بوده مشخص شود

سلام ، باید تاریخ قرارداد به نام صادق رو مشخص کنید تا بشه جواب داد ، سوالتون مشکل داره و ناقصه