حق و حقوق مربوط به گرفتن ابلاغ انشایی در دستگاه دولتی بعد ۱۰ سال چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۹۳ #74852746

سلام ، بنده کارشناس ارشد و جانشین مدیر بودجه دانشگاه علوم پزشکی بودم که از ابتدای خدمتم بصورت قراردادی از سال ۱۳۸۹ در ستاد مرکزی مشغول بکار شدم بعد از ۲ سال در سال ۹۱ به عنوان کارشناس بودجه از واحد مالی به واحد بودجه در همان ستاد مرکزی مشغول بکار شدم در سال ۹۴ به عنوان جانشین مدیر بودجه یا معاون بودجه ابلاغ دریافت کردم و در سال ۹۶ در آزمون استخدام کشوری برای تبدیل وضعیت به پیمانی شرکت کردم و به عنوان کارشناس حسابدار بیمارستان هیرمند مورد پذیرش قرار گرفتم و آن زمان چون هنوز معاون بودجه دانشگاه بودم با نامه عدم نیاز از بیمارستان در همان بودجه ماندم اما حال به یکباره در سال ۹۷ با لج ولجبازی معاون دانشگاه بدون هیچ دلیلی طی صورتجلسه ای بند بعد از ۱۰ سال ابقه عملکردی بالا و معاون بودجه باید به عنوان حسابدار به محل خدمتم باز گردم حال این سئوال پیش میآید حقوق بنده که بعد از مراحل اولیه طی شده است و معاون بودجه دانشگاه را با عملکرد خود دریافت کرده ام چگونه به یکباره نادیده گرفته می شود و باید از صفر شروع کنم آیا حق و حقوقی بر ای بنده و جایی برای شگایت و رسیدن به نتیجه وجود دارد یا چون دستگاه دولتی است باید سر خورده شد؟ ممنون میشم راهنمایی فرمائید؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام- شما می توانید به دیوان عدالت اداری شکایت خویش را مطرح نمائید/.