از چه تاریخی برای حکم تخلیه در دفتر قضایی اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۲۲ #74846975

سلام.مستاجر گفته تخلیه نمیکنه.تاریخ انقضا قرارداد اجاره ۱۴۰۰/۰۶/۱۵ می باشد و در تاریخ ۱۴۰۰/۰۵/۲۳ اظهارنامه (به علت نیاز مبرم شخصی قصد تمدید ندارم)برای مستاجر فرستادم و مستاجر بدون اطلاع من و بدون توافق مبلغ اجاره یکسال را با نرخ ۲۵درصد افزایش ریخته به حسابم.۶۵ سال سن دارم و منزل پدرم ساکن هستم.پسرم بیماری خاص ام اس دارد و چند سال است ازدواج کرده و مستاجر است و درسته صاحبخانش در اردیبهشت ماه اجاره را ۲۵ درصد اضافه کرد ولی این مبلغ اجاره براش زیاده و اجاره دادن سخت شده و میخواهم منزل خودم ساکن بشه.
۱-با توجه به شرایط مصوبه کرونایی میتوانم بخاطر پسرم که چندساله ازدواج کرده و بیماری ام اس دارد برای مستاجر خودم حکم تخلیه بگیرم؟
۳-مبلغ اجاره یکسالی که مستاجر بدون اطلاع و توافق ریخته بریزم به حساب مستاجر؟

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ابتدا اظهارنامه بفرستید سپس جهت اقامه دعوای تخلیه به منظور نیاز شخصی اقدام نمایید نمایید .

با درود
با اثبات نیاز شخصی میتوانیدحکم تخلیه را بگیرید

با سلام
با اثبات نیاز شخصی میتوانیدحکم تخلیه را بگیرید

بادرودوسلام بااحرازواثبات نیاز شخصی حکم تخلیه صادر می شود.

در صورت اثبات نیاز شخصی حکم تخلیه صادر میگردد...

با سلام و احترام
در اولین اقدام اگر اجاره‌نامه امضای دو شاهد را دارد و مدت اجاره به پایان رسیده است به دفتر خدمات قضایی مراجعه و نسبت به صدور دستور تخلیه فوری ملک اقدام فرمایید، در غیر اینصورت باید دادخواست حکم تخلیه را بدهید، ضمن اینکه در خواسته خود نیاز شخصی مبرم به ملک و سایر ادله را به انضمام مطالبه خسارات دادرسی و ایضا مطالبه اجرت المثل ایام تصرف را تقاضا بفرمایید.
با توجه به موضوع شیوه نامه‌ مربوط به بیماری کرونا و صدور حکم تخلیه، موضوعاتی در نظر گرفته می‌شود اما به هر ترتیب نیاز شخصی و بیماری مذکور راهگشاست.

با اثبات نیاز شخصی امکان تخلیه وجود دارد