چگونه میتوانم با اثبات رابطه های نامشروع زوج، نصف اموالش را از او بگیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۹ #74674157

چندین سال است روابط نانشروع با زنهای مختلف شوهرم دارد، الان یکی از آنها که تلفن و تصویرش را دارم از خانمه شکایت کردم.
چگونه میتوانم بعد از اثبات ادعا، هم ۱۹سال زندگی کردم و هم نصف اموالش رو به من باید بده چون بدون اجازه من این اقدام رو انجام داد.

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مواردی که مطرح کردید صرفا ادعاست و باید در دادگاه مورد بررسی قرار بگیرد

با سلام
تصنیف مال جزء شروط ضمن عقده که طلاق به درخواست زوج باید باشه. پیشنهاد میشه از طریق داوری اقدام کنید تا شاید کسری از مال زوج ( نصف یا کمتر یا بیشتر) را بتوانید بهره مند بشید

به عنوان روابط نامشروع با اسناد معتبر شکایت کنید و درصورت قطعیت رای دال بر مجازات ایشان درخواست طلاق و مهریه دهید و روی تنصیف اموال نمیتوانید اقدام کنیدو اجرت المثل چندسال زندگیتون هم براساس نظر کارشناس مشخص می شود.

با سلام -شما میتوانید با ادله وشواهد وقرائن که در دست دارید از ایشان شکایت کنید وزمانیکه حگم بر محگومیت ایشان صادر گردید آنوقت میتوانیددادخواست طلاق ودادخواست دریافت مهریه را بدهید وحق وحقوق خودتون رو بگیرید .ولی اموالی که دارد تحت اختیار ومالکیت خودش است واگر نخواهد به شما انتقال نمیدهد وشما نمیتوانیدباستناد قانون بدلیل انجام این امور نصف اموالش را بگیرید.

با سلام ووقت بخیر
به عنوان روابط نامشروع با اسناد معتبر شکایت کنید و درصورت قطعیت رای دال بر مجازات ایشان درخواست طلاق و مهریه دهید و روی تنصیف اموال نمیتوانید اقدام کنیدو اجرت المثل چندسال زندگیتون هم براساس نظر کارشناس مشخص می شود.