ایشان بنده را تهدید به شکایت میکنند که از خونه بیرون میکنم، آیا چنین کاری می‌توانند انجام دهند؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۸۱ #74656162

باسلام بنده چند سال پیش بعلت مشکلات مالی از یک نفر مبلغی را قرض گرفتم و وبابت پول قرض گرفته سه دانگ از منزل مسکونی خود را به نام ایشان زدم از آنجا که منزل بنده دارای ملک تجاری بوده و دکل مخابراتی روی پشت بام نصب شده لذا نصف اجاره آنها را برایشان پرداخت نموده ام و بابت منزل مسکونی نیز نصف اجاره تعیینی بنگاه را نیز بایشان پرداخت نموده ام،هم اکنون ایشان بنده را تهدید به شکایت میکنند که از خونه بیرون میکنم، سوال بنده از شما بزرگواران اینست که آیا چنین کاری می‌توانند انجام دهند؟ و سوال دوم اینکه راهکار قانونی برای بنده جهت خلاص شدن از این وضعیت چیست؟سپاسگذارم

مشاوره حقوقی تهدید
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام امکان خلع ید می باشد.

با سلام، بله می توانند چون مالک هستند

درود
سوال تکراری است.

با سلام
به جهت این که ایشان نیز مالک مشاعی هستن هر زمان میتوانند خلع ید شما را بگیرند
راه حل این است که سه دانگ ایشان را خریداری نمایید

بله امکان خلع ید وجود دارد

میتواند خلع ید شما را از دادگاه بگیرد.

با استناد به سند منتقل شده امکان خلع ید از ملک وجود دارد .