آیا میتوانم طلاق عسر و حرج بگیرم؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۶۷۵ #74636445

با سلام بعد از ضرب و جرح با چاقو از طرف شوهرم حدود ۲ سال و نیم هست که منزل پدرم هستم و بعد از شکایت از همسرم و رسیدگی به پرونده متاسفانه به دلیل درگیر شدن همسرم با شاهدان پرونده چاقو بنده و ادعای اینکه خسومت قبلی داشتن و بخاطر همین شهادت دادن توانست از حکم زندان و شلاق تبرعه بشه اما با قسم خوردن من بابت زدن چاقو حکم دیه و ضرب و جرح قطعی شده و پزشک قانونی ۱/۵درصد از دیه کامل رو تشخیص داده و من درخواست طلاق عسر و حرج کردم و با توجه به محکوم شدن ترک انفاق و نفغه و همچنین ضرب و جرح آیا میتوانم طلاق بگیرم چون بعد از ۲ سال تازه شکایت الزام به تمکین کرده. و من برای رسیدگی هر چه سریع تر طلاقم از مقداری از حقم بزل کرده ام

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در صورتی که احکام صادره در خصوص ضرب و جرح .ترک انفاق قطعی گردیده عسر و حرج و تخلف از شروط بندهای عقدنامه محرز و حکم طلاق صادر میگردد

بادرودوسلام بااین وضعیت امکان پذیر می باشد.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید طلاق در صورتی می توانید بگیرید که عسر و حرج را اثبات نمایید .

بستگی به نوع دفاع و دستور جلسه و احوالات قاضی رسیدگی کننده دارد وگرنه طبق قانون بله میتوانید

باسلام
با توجه به اظهارات به احتمال زیاد عسروحرج به اثبات خواهد رسید

با درود..
در اینخصوص به استناد حکم صادره در پرونده مذکور که بیانگر سوءمعاشرت زوج می باشد و همچنین پرونده ترک انفاق، اصـولا مراتب عسر و حرج قابل اثبات بوده و امکان طرح دادخواست طلاق و صدور حکم در اینخصوص وجود دارد..

با توجه به پرونده کیفری می توانید دادخواست طلاق را مطرح کنید