بنگاه مبلغ بیعانه که پرداخت کردم برای رزرو خونه رو پس نمیده؛ چکار کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۸ #74456593

سلام
مستاجر هستم وقتم تموم شده دنبال خونه بودیم که یکی از خونه هارو پسند کردیم چهار میلیون بیعانه دادم که چند روز بعد قرار داد بنویسیم
بعداز چند روز به دلایلی خانمم گفت نریم اونجا
یکی دو روز دیگه بگردیم جای دیکه پیدا کنیم
حالا نه بنگاهی پولمو میده نه صاحب خونه و نه بنگاهی که بین من و بنگاهی که پول دادم بهش وساطت میکنه که همکارش پولو بده
وقتی نه قرار داد نوشتیم نه چیزی
چرا تو این شرایط بد اقتصادی اونم مستاجر و تازه منم که بیکارم پول مردمو میخورن؟
بنگاه واسطه گفت داداشم وکیل برو هر کاری میتونی بکن
خواهش میکنم جواب بدید
من باید پنجم مرداد تخلیه میکردم که الان بروز وقت گرفتم واسه هفتم
خواهش میکنم راهنماییم کنید چیکار کنم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ازطریق مراجعه به اتحادیه صنف مشاورین املاک موضوع را پیگیری نمایید.

باید به استناد پرینت بانکی خود دادخواست استرداد وجه را مطرح نمائید که زمان بر است . توصیه میشود موضوع را از طریق شکایت در اتحادیه املاک پیگیری کنید .

سلام
چنانچه مطابق با قرارداد دریافت نموده درست است اما اگر غیر از این باشد میتوانید دادخواست مطالبه وجه را مطرح کنید