با توجه به اینکه ملک جز مستثنیات دین بوده و انتقال آن قبل از تاریخ تامین خواسته بوده؛ امکان اعاده دادرسی از دیوانعالی هست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۴۱ #74261192

پسرم قبل از تامین خواسته مهریه همسرش ملکی را که جز مستثنیات دین بود در بنگاه برابر مبایعه نامه و شهود به نام من انتقال داد خلاصه من و پسرم محکوم به معامله به قصد فرار از دین شدیم هر کدام ۶ ماه حبس و رد مال. برای پسرم قرار موقوفی اجرا از طرف شعبه اجرای احکام کیفری صادر شد بدلیل رای وحدت رویه دیوانعالی مبنی بر اینکه انتقال ملک قبل از محکومیت قطعی مهریه بوده است. سوالم این است با توجه به اینکه ملک جز مستثنیات دین بوده و انتقال آن قبل از تاریخ تامین خواسته مهریه بوده و قرار موقوفی اجرا هم صادر شده امکان اعاده دادرسی از دیوانعالی هست؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به رای وحدت رویه صادره ،امکان اعاده دادرسی در دیوان وجود دارد.