اثبات ابراء دین به چه منظور میباشد در این پرونده؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۹۱ #74046229

بنده ملکی را خریداری کردم که در مبایعه نامه،بنگاه دار نوشته تا ۱۳۹۷/۱۰/۱۴ باید مابقی ثمن را به حساب فروشنده واریز کنم و در غیر این صورت معامله فسخ میباشد
من هم با توافقی که بین من و بنگاه دار و فروشنده شد،مابقی ثمن رو یک چک بین بانکی تضمینی به نام فروشنده تهیه و قرار شد هنگام امضا انتقال سند،چک را تحویل فروشنده بدهم
متاسفانه به دلیل بالا رفتن قیمت ملک،فروشنده چک رو تحویل نگرفت و به بهانه اینکه مابقی ثمن رو نریختم تقاضای فسخ کرده
البته من سه تا شاهد دارم که توافق شده نسبت به تهیه چک و امتناع نمودن ار تحویل چک
من تقاضای استماع شهادت و جلب ثالث علیه شود رو دادم
که اکنون وقت رسیدگی داده شده و پیام اومد که وقت رسیدگی مبنی بر اثبات ابراء دین
و شهود رو هم خواستن
اثبات ابراء دین در این خصوص به نفع من تلقی میشود؟ و کلا مفهومش به چه صورت میباشد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
به مفهوم پرداخت وجه از جانب شما میباشد

با درود..
در اینخصوص به این مفهوم که؛ اصـولا دیگــر دینی به طرف مقابلتان نخواهید داشت..

درود
اثبات اینکه دینی به فروشنده ندارید.

سلام و ارادت
یعنی اینکه دینی به طرف مقابل ندارید ، که البته با توجه به توضیحاتی که دادید بایستی اثبات توافقات شفاهی را مطرح میکردید .

درود بر شما، برائت دین در خصوص شما یعنی شما دینی به فروشنده نخواهید داشت، لذا این جلسه چنانچه با شهادت شهود منجر به برائت شما شود، به نفع شما خواهدبود.

سوال تکراری است و قبلا پاسخ داده شده است.