ارسال اظهارنامه جهت اطلاع رسانی از زمان استرداد جهیزیه از سوی زوج به زوجه صحیح است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۲۶۲ #73740419

سلام
خانم من اجرائیه استرداد جهیزیه گرفته و چند روز پیش اومده با مامور جهیزیه رو ببره که من نبودم و نتونستند ببرند چون درب قفل بوده و همون روز مامور زنگ زد و گفت دفعه بعد با قفل ساز میان و قفل رو میشکونن. حالا از اونجایی که من خیلی وقتا شهرستان میرم برای ماموریت و خونه نیستم و اینکه توی خونه خیلی وسایلی دارم که برای خودمه و میترسم که اونارو هم ببرند.
آیا اگر اظهارنامه بدم به همسرم که " ۲۴ ساعت قبل از اومدن با من تماس بگیرید تا در منزل باشم وگرنه مسئولیت مفقودی وسایل جهیزیه یا دیگر وسایل و همچنین خسارات دیگر برعهده شماست" آیا چنین اظهارنامه ای جنبه رسمی میتونه داشته باشه که بعدا بتونم باهاش مدعی چیزی باشم؟
مرسی از راهنماییتون

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنین اظهارنامه‌های بی فایده و بلااثر خواهد بود
در صورت امکان،خواهان حضور شخصی از دوستان و یا اقوام در منزلتان باشید

سلام. مامور با توجه به چیزایی که تو حکمه وسایل رو برمیداره. نگران نباشید غیر ازون حق ندارن وسایلی رو ببرن. میتونیذ کسی از اقوام رو نیز در اون روز در محل اجرتی حکم حاضر کند تا شاهد باشد گرچه لزومی ندارد. اظهارنامه فوق با توجه به اینکه زوجه تکلیفی برای انجام ان ندارد بیهوده خواهد. فقط ازشون بخواید که قبلش به شما زنگ بزنند تا یکی از اقوامتون رو به اونجا بفرستید اگر نگران میباشید