با این اوصاف حق حبس او از بین می رود؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۵۷۹ #73685726

زوجه در جلسه رسیدگی الزام به تمکین که با کره می باشد به حق حبس خود استناد نکرد و شرطش رو با تهیه مسکن و اثاثیه به تمکین عنوان نمود که در ادامه پس از مراحل رسیدگی که رای قطعی تمکین با تحقق شرایط به صورت گزارش اصلاحی صادر و در ادامه صدور اجراییه درخواست داده شد.
۲- ایا میتواند پس از اتمام وقت اعاده دادرسی درخواست نفقه و به حق حبس خود استناد کند یا خیر ​

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام خیر از بین نمی رود.

سلام حق حبس ازبین نمی‌رود

تا زمانی که همسرتان تمکین خاص و عملی نکرده چه اشاره به آن بنماید و چه ننماید حق حبس برای وی برقرار است.

باسلام
تا زمانی که زوجه تمکین نکند میتواند از حق حبس خود استفاده نماید

سلام تا زمانیکه عملا تمکین صورت نگرفته است زوجه حق حبس دارد.

باسلام
به نظر بنده امضای ذیل گزارش اصلاحی به معنای اسقاط ضمنی حق حبس است و دیگه نمیشه بهش استناد کرد مگه اینکه اون گزارش اصلاحی کلا اجرایی نشه که بحث دیگه ای هست

درود حق حبس به قوت خود باقیست.