آیا در جلسه اعسار مهریه وثیقه میگیرن از زوج؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۰ #73521220

سلام
در جلسه اعسار مهریه وثیقه از زوج میگیرن و اینکه اگر زوج هیچ مالی نداشته باشه چن تا سکه اول باید بدهد تا بقیه شو قسط بندی کنن؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت عدم تمکن مالی زوج، دادگاه با تقسیط پرداخت مهریه توسط زوج موافقت و بر حسب تعداد سکه ، حکم به پرداخت دو تا پنج سکه بعنوام پیش پرداخت و الباقی معمولا هر شش ماه یک سکه و یا مدت بیشتر رای صادر میکند و نیز برای پرداخت مهریه وثیقه نیاز نیست در صورت عدم پرداخت هر قسط توسط زوج ، زوجه میتواند اقدام به اخذ حکم جلب از دادگاه نماید.

سلام.خیر وثیقه ای در کار نیست و با توجه به شغل و اوضاع و احوالش برای زوج تقسیط میکنند.