آیا بعد از طلاق، به جرم ترک انفاق در سال های گذشته محکوم به مجازات می شویم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۹۵ #73416011

زوجه به جرم ترک انفاق به مدت ۲ سال در دادگاه کیفری از من شکایت کرده اند.
در دادگاه حقوقی هم اینجانب محکوم به پرداخت نفقه شدم و اجرائیه صادر شده.
سپس گواهی عدم امکان سازش به درخواست من صادر شد و طلاق در دفترخانه ثبت شد.

حال سوال من اینست که با توجه به اینکه الان طلاق گرفتیم، اگر من الان نفقه ی معوقه ی ایشان را پرداخت کنم، باز در دادگاه کیفری محکوم به مجازات به جرم ترک انفاق در سال های گذشته میشوم؟

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر با طلاق ترک انفاق بی معنیست

سلام
مراتب طلاق را به دادگاه اعلام کرده و مبلغ محکومیت را به حساب دادگستری واریز نمایید .

سلام. شما مراتب طلاق را به دادگاه اعلام بفرمایید و مبلغ محکومیت را به حساب دادگاه تودیع نمایید .

باسلام مراتب طلاق را به دادگاه اعلام نمایید.

باسلام و احترام ،وقتی طلاق محقق گردید تا پایان عده ملزم به پرداخت نفقه هستید و بعد از آن ترک انفاق موضوعیت ندارد.

با درود بعد از طلاق ترک انفاق موضوعیت ندارد

مراتب طلاق را به دادگاه اعلام کنید