تا چه زمانی میتوان از حکم غیابی واخواهی کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۸۵۳ #73386

با سلام
پارسال دو فقزه چک امضا کردم برای برادرم که قصد داشت ماشینی خریداری کند و مبلغیش را چک بدهد و چون هنوز توافق نکرده بود و من مسافر بودم چکها را مبلغ و تاریخ نزدم به هرحال من این دو فقره چک را گم کردم و به بانک مراجعه کردم و اعلام مفقودی کردم و نامه دادسرا هم تحویل بانک دادم بعد از حدود یک ماه این دو چک برگشت خورد به دادسرا مراجعه کردم گفتند باید ازت شکایت کنند تا رسیدگی شود الان بعد از حدود یک سال یک حکم غیابی لای درب منزل انداخته اند که محکوم به پرداخت مبلغ چکها و ضرر و زیان و هزینه دادرسی شده ام و جالب اینکه زمان واخواهی و تجدید نظر گذشته و بعد نامه را لای درب منزل انداخته اند و باید ذکر کنم نامه تحویل بنده نشده
حال با توجه به اینکه من اعلام مفقودی کرده بودم و نه شخص برگشت کننده چک را میشناسم نه مراوده و داد و ستدی با ایشان داشته ام و نه مبلغ و تاریخ چک دستخط بنده است و از آنجا که مهلت واخواهی و تجدید نظر این حکم غیابی گذشته است و حکم در شورای حل اختلاف شهرستان سربندر صادر شده است چاره بنده چیست؟
ممنون میشم راهنماییم کنین و در صورت نیاز مزاحمتون بشم.

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما می توانید با در دست داشتن مدارک و ادله به دادگاه صادر کننده حکم غیابی مراجعه نمایید. توجه داشته باشید مهلت واخواهی از حکم غیابی تاریخ اطلاع از آن است نه تاریخ صدور حکم غیابی.

موید و پیروز باشید.