آیا می توانم واخواهی انجام بدهم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۲ #73058981

شخصی در سال ۹۵ از ۹۱ نفر شکایت کرده و طبق نظریه کارشناسی ۱۱۵من زمین را اثبات مالکیت می گیرد ابلاغ واقعی به دست هیچ کدام از ۹۱نفر نرسید و تمام ابلاغیه هارو فامیل های شاکی از دادگاه می گرفتند لازم به ذکر است سامانه ثنا در آن زمان نبوده و پنج ماه بعد اومد، بعد یکسال یک از این ۹۱نفر یک ابلاغیه بر روی پرونده دادگاه می بینه و ‌به بقیه میگه ۱۹نفر واخواهی زدند ولی دادگاه واخواهی رو بخاطر اینکه دلیلی که بتواند دادنامه رو فسخ کند رد واخواهی رو انجام میده این اقا در ادامه خلع ید و خسارات را در سال های ۹۸ و ۹۹گرفته است حال سوال الان مدارکی رسیده که در سال های ۸۷ قسمتی از این ملک رای قرار سقوط خورد و هم چنین اسنادی که نشان دهنده بفروش اجداد این اقا بوده پیدا شده
آیا می توان بقیه افراد که واخواهی نکردند واخواهی کنند نسبت به اثبات مالکیت که رای غیابی بوده؟

شرایط پذیرش واخواهی قاضی برا پذیرش چه بوده است ؟
الان دادگاه زمین ۹۱نفر را به یک نفر داده که همه خشمگینن اند و هر لحظه اعتراض کنند

آیا دادگاه با واخواهی بقیه افراد بعد ۵سال موافقت می کند
لطفا راهنمایی کنید ؟

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام سوال تکراری می باشد

باسلام و درود پاسخ همان بود که قبلا داده شد.

موضوع سوال برای چندمین بار تکراری است

درود
چندین بار این سوال را تکرار کرده اید و پاسخ داده شده است.