میتونم با استفاده از این ویدیو در دادگاه اثبات کنم که این مغازه مال شوهرمه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۳ #73034750

با سلام،
من با شوهرم مشکل دارم و ایشون میدونن که من میخوام مهریه ام رو اجرا بذارم منتها از رنگی کردن و مغازه ای که مال خودشون هست رو به برادرشون دادن و کلا درامد مغازه رو به حساب برادرشون زدن ( کارتخوان مغازه رو‌ کلا به حساب برادرشون‌ وصل کردن). اگر من بتونم از برادرشون فیلم بگیرم در رابطه با اینکه ایشون فقط در مغازه شاگرد هستن و مغازه مال شوهره منه میتونم با استفاده از این ویدیو در دادگاه اثبات کنم که این مغازه مال شوهرمه؟ کلا دادگاه فیلم رو بعنوان مدرک تا چه حدی قبول میکنه ممنون از پاسخگوییتون

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که سند رسمی انتقال تنظیم و امضاء شده باشد ، فیلم مذکور نمیتواند خدشه ای به سند رسمی وارد نماید . از آن گذشته ، انتقال سند پیش از صدور رای قطعی مهریه ایراد قانونی نداشته و فرار از دین محسوب نمیشود .

سلام خیر نمیتوانید باید شما دله محکمه پسندتری داشته باشید

با سلام
خیر شما بر این مبنا نمیتوانید این ادعای خود را اثبات نمایید
بلکه باید ادله محکمه پسند دیگری دال بر مالکیت همسر خود ارائه دهید