آیا میتوان از نظر حقوقی شکایت نمود و به حق خود رسید و اموال را پس گرفت؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۲۵ #72975102

باسلام و عرض خسته نباشید
پدر بنده وقتی در قید حیات بوده اند بدون هیچ اطلاعی به دیگر فرزندان و بدون هیچ اذن و رضایتی از طرف دیگر فرزندان تمامی اموال خود را به آخرین فرزند خود بخشیده و واگذار کرده است که زمانی فوت نموده اند متوجه شدیم اول یک ۲ دانگ و سپس در ماه های آخر حیات خود یک ۴ دانگ در جمع ۶ دانگ کاملا تمامی اموال خود را به آخرین فرزند واگذار کرده است ، میتوان کاری انجام داد که به حق وحقوق خود برسیم ؟!

سپاسگزارم ..

مشاوره حقوقی قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر ایشان اختیار اموال خودرا داشته و میتوانستند به هرشخصی مایل هستند انتقال دهند و این انتقال صحیح میباشد

هر شخص اختیار تمام اموال خود را تا زمانی که در قید حیات و در سلامت عقلانی است دارا می باشد

سلام، اگر بموجب بیع نامه یا صلحنامه باشد اصولا خیر، ولی اگر بموجب وصیت نامه یا هبه نامه باشد تحت شرایطی بله مثلا وصیت مازاد بر ثلث ترکه نافذ نیست، در هبه هم قبض یا تصرف ملک پس از هبه شرط صحت است.

خیر امکان شکایت وجود ندارد چون انتقال کاملا قانونی صورت گرفته است.

سلام خیر هر شخصی در زمان حیات خود می تواند نسبت به اموال خود هرگونه دخل و تصرف و نقل و انتقالی داشته باشد امکان شکایت وجود ندارد

با سلام هر شخص مختار است در زمان حیات خود اموال خود را به هر نحو و به هرشخصی منتقل نماید .اصل بر صحت است مگر خلاف آن اثبات گردد.