رای در ثنا ثبت شده، چه زمانی برمیگرده به بدوی؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۳۴ #72822332

سلام
پیامک رای اومد و بعد در ثنا هم دیدم نوشته بود رای صادر شد و متن رای هم در ثنا بود
حالا میخوام برای شکایت خلع ید که کردم اجراییه بگیرم
حالا تقریبا تا کی باید منتظر باشم که رای دوباره به بدوی ارسال بشه
آیا ارسال بشه پیام میاد که ارسال شد به بدوی
ممنون میشم این ۲ سوال رو جواب بدید

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بعد از صدور حکم قطحی(البته اگه حکم قطحی شده باشد در مهلت قانونی اعتراض به تجدید نظر ،یا دیوان ارجاع نشده باشد ) باید برای اجرای آن به همان شعبه صادر کنند حکم مراجعه کنید که پروند به اجرای احکام منتقل بشود

با سلام
اگر حکم در دادگاه تجدید نظر بوده و حکم به نفع شما صادر شده در حقیقت قطعی شده است و چند روز زمان خواهد برد که پرونده به دادگاه بدوی و اجرای احکام جهت اجرای حکم ارسال خواهد شد .

باید با مراجعه به دادگاه بدوی از موضوع مطلع شوید

سلام
شما میبایست از طریق دادگاه بدوی اقدام نمایید که زمان ارسال پرونده به اجرای احکام اقدام نمایید.

زمان قابل پیش‌بینی نیست از طریق دادگاه بدوی پیگیر شوید

اگر رای قطعی شده باشد شما میتوانید پرونده را به اجرای احکام ببرید.