سنوات یا حقوق ماه آخر رو میتونن بهم پرداخت نکنند؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۵۱۱ #72621525

سلام وقت همگی بخیر

من از تاریخ ۱۴۰۰/۰۴/۲۰ استعفای خودم را به مدیریت شرکت اعلام کردم و قید کردم که از تاریخ ۱۴۰۰/۰۴/۳۱ دیگر با شرکت همکاری نخواهم داشت، متاسفانه منابع انسانی شرکت با من تماس گرفت و با لحن بسیار بد من رو به ترک کار متهم و تهدید کرد، شرایط کار به قدری در شرکت سخت می باشد که حاضر به ادامه کار از تاریخ استعفا نیستم، همچنین ۱۰ میلیون نیز از من جهت حسن انجام کار سفته در دست شرکت دارم، سوال من این هستش که آیا میتونن برام ترک کار بزنن یا سفته رو اجرا بذارن یا ازم شکایت کنند، چون هنوز قرار داد من تمام نشده و کلا ۱۰ روز زودتر و قبل از ۳۰ روز میخوام از شرکت بیرون بیام، سنوات یا حقوق ماه آخر رو میتونن بهم پرداخت نکنن؟
ممنون میشم پاسخ بدهید

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
سنوات تحت هر شرایطی به کارگر تعلق میگیرد

با سلام
اداره کار شکایت کنید و مطالبه کنید

حقوق و مزایای شما از طریق اداره کار قابل مطالبه است.

امکان مطالبه حقوق برای شما وجود دارد.

سلام و ادب بله حق و حقوق خود را با توجه به موضوع می توانید استیفا کنید

با سلام
طبق تبصره و ماده ۲۱ قانون کار تا یک ماه باید به کار خودتان ادامه دهید.
مطالبات شما تا آخرین روز کاری قابل پرداخت می باشد

درود
حق و حقوق شما قابل مطالبه است.