آیا میتوانم بابت این موضوع شکایت کیفری کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۰ #72479417

بادرود
اینجانب در مورد فرزندم با توجه به حضانت او که بر عهده زوجه است برای ملاقات ماهانه فرزندم توافق بعمل آمد و کتبی امضا گردید که متاسفانه وی از انجام این ملاقات سرپیچی و ممانعت مینماید.
آیا میتوانم بابت این مطلب شکایت کیفری کنم؟
یا بایستی ابتدا از دادگاه وقت ملاقات گرفته و توافق مکتوب شده اعتبار قضایی ندارد.

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید با مراجعه به دادگاه (دادن دادخواست از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی) تقاضای ملاقات فرزند نمایید.
در این راستا می توانید ابتدا دستور موقت فوری ملاقات فرزند را نیز از دادگاه تقاضا نمایید.

سلام، مراتب رو از شعبه مربوطه پیگیری کنی دستور صادر شود و اگر بز خلاف دستور دادگاه از حق ملاقات با فرزند از سوی ایشان محروم شدید شکایت کیفری مطرح کنید ممانعت از حق البته باید با پلیس ۱۱۰ که در محل مشخص شده ملاقات حاضر نشدن طرف را صورتجلسه کرد پیوست دستور دادگاه از طریق دادسرا اقدام کنید

سلام
مستند به توافق انجام شده در دادگاه درخواست ملاقات فرزند بدهید در این صورت زوجه مکلف به اجرای حکم دادگاه است.

برای حق ملاقات فرزند مشترک لازم است ازطریق دادگاه اقدام کرده و حکم بر حق ملاقات فرزند را اخذ نمایید