میتوانم دوباره دادخواست الزام به تمکین بدهم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۵۳ #71864661

با عرض ادب و سلام و خسته نباشید سال قبل بعلت دخالتهای خانواده همسرم از خانه رفته و بناچار پس از واسطه قراردادن ریش سفیدان و فامیل و عدم مراجعت خانمم اقدام به دادخواست الزام به تمکین دادم و خانم ماهها در دادگاه حضور نیافت تا اینکه بعد از ۸ ماه از طرف خانواده اش وکیلی گرفتند و قاضی محترم حکم به جدایی داد و من اعتراض دادم و در دادگاه تجدید نظر رای «در خصوص دادخواست تجدید نظر آقای-----------به طرفیت خانم —---------از صدور حکم بطلان دعوی خود مشعر بر ا لزام به تمکین تجدیدنظر خوانده که مدعی ازدواج موقت با وی بدون بذل مدن می باشد و از طرفی با توجه به ادعای بذل مدت از طرف خواهان بدوی میباشد و با امعان نظربه اینکه تصمیم در خصوص مورد فرع به اثبات زوجیت طرفین اعم از انقطاعی و دایم می باشد اعتراض واصله را در این حد موجه و در محدوده مقررات ماده دوازده قانون آیین دادرسی مدنی و رعایت مواد ۳۴۸ و ۳۵۸ از همین قانون دادنامه تجدید نظر خواسته را نقض و قرار عدم استماع دعوی تجدید نظر خواه را صادر و اعلام می نماید
حالا میخواستم بپرسم آقا میتوانم دوباره داخواست الزام به تمکین بدهم لطفا راهنمایی بفرمایید-ممنونم ازبزرگواریتان

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله منعی در تقدیم مجدد دادخواست وجود ندارد .

با سلام
با توجه به قرار صادره بله شما می توانید دادخواست مجدد مطرح کنید.