زن چگونه میتواند از این صیغه رهایی یابد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۳۲ #71804280

زنی صیغه ۹۹ ساله شده اما زوج در حال حاضر او را رها کرده و حاضر به بذل مدت باقی مانده نیست.

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به نام خدا
با سلام
احتراما اگر مرد بدوا در شروط ضمن عقد نکاح موقت به زوجه اختیار بذل مدت داده باشد زوجه با وکالتی که از زوج در بذل مدت دارد می تواند باقی مدت نکاح را بذل نماید و پس از گذشتن عده ازدواج کند
لازم به ذکر است همان گونه که بر اساس ماده۱۱۳۰قانون مدنی اگر در ازدواج دائم دوام زوجیت موجب عسر و حرج زوجه باشد وی می تواند به دادگاه مراجعه و در خواست طلاق نماید با وحدت ملاک در ازدواج موقت نیز اگر بقای نکاح باعث عسر و حرج زوجه شود می تواند از دادگاه الزام زوج به بذل باقی مانده مدت نکاح را بخواهد و در صورت استنکاف زوج به اذن حاکم باقی مدت نکاح به زوجه بذل می گردد.