آیا مدارک و سوابق و کارشناسی میتواند مستند اعاده دادرسی برای پرونده قبلی گردد تا بتوانم کسری را دریافت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۸۹ #71740140

باسلام و دعای خیر

برای مطالبه سهم دو دانگ حد نصاب مالکانه پلاک ۱۴۹ فرعی ۱۸۲ اصلی علیه مسکن و شهرسازی دعوی مطرح نمودم که در شعبه ۱۱ حقوقی رسیدگی حکم بنفع من و اعتراض طرف به شعبه ۳ تجدیدنظر ارسال شد، دادگاه از مسکن و شهرسازی نحوه و میزان حد نصاب کل پلاک را استعلام نمودیم که پاسخ داد و ضمنا نوشت در قبال هر ۱۰۰۰ متر مقدار ۱۶۷ متر حد نصاب تعلق دارد، کارشناس جهت محاسبه انتخاب و کارشناس حد نصاب سهم اینجانب را بر اساس هر ۱۰۰۰ متر ۱۶۷ متر مشخص و حکم بنفع من صادر و زمین را تحویل گرفتم.

برای مطالبه سهم شش دانگ حد نصاب مالکانه پلاک ۱۴۲ فرعی ۱۸۲ اصلی علیه مسکن و شهرسازی دعوی مطرح نمودم که در شعبه ۱۰ جانشین ۱۱ حقوقی رسیدگی و کارشناس جهت محاسبه انتخاب و کارشناس حد نصاب سهم اینجانب را بعد از کسر معابر و شوارع قدرالسهم شهرداری مطابق اصول وضوابط شهرسازی مشخص و حکم بنفع اینجانب صادر اعتراض شد که شعبه ۲ تجدیدنظر بدون وقت رسیدگی رای بدوی قطعی اعلام نموده است و اکنون در حال ارسال به اجرای حکم است.
درمقایسه مطلع شدم که در دعوی اول سابق کمتر از حد قانونی حدنصاب دریافت نموده ام و مسکن و شهرسازی نحوه قدرالسهم شهرداری مکتوم داشته و گفته هر ۱۰۰۰ متر ۱۶۷ متر که خودم محاسبه کردم مقدار ۶۱ متر مربع زمین کم تحویل گرفته ام.

سوال

آیا مدارک و سوابق و کارشناسی نحوه محاسبه حد نصاب و احکام بدوی و تجدیدنظر میتواند مستند اعاده دادرسی برای پرونده قبلی گردد تا بتوانم کسری را دریافت کنم؟

کمک بفرمائید که بی نهایت ممنون و سپاسگزارم.

مشاوره حقوقی شهرداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام خیر . اما اگر کسری موضوع خواسته نبوده می توانید نسبت به آن دادخواست مطرح کنید .

موارد اعاده دادرسی در قانون پیش بینی شده و ضمنا مهلت اعاده دادرسی نیز پیش بینی شده و نظر کارشناسی جدید از موارد اعاده دادرسی محسوب نمی شود