میتونم نفقه خودمو بگیرم و هم فعلا اونجا زندگی نکنم یعنی بگم که من اونجا امنیت جانی ندارم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۱۵ #71734046

سلام دو ساله عقد کردم محل کار همسرم، تهران هست و منم تو یکی از شهر های شمال زندگی میکنم!ایشون خونه خریدن تو تهران رهن دادن اما به نام مادرشون کردن به مشکل خوردیم درخواست مهر و نفقه کردم! الان تو مرحله شورای حل اختلافیم و این اقا میگن که من خونه دارم با جهاز و همین الان قابله سکونته حالا این خونه، خونه ی پدربزرگشه که خیلی قدیمی و وسط باغ هست تو شمال
جهازم منظورش همون وسایل پدربزرگش هست! من میتونم نفقه خودمو بگیرم و هم فعلا اونجا زندگی نکنم یعنی بگم که من اونجا امنیت جانی ندارم و اون خونه رو برای زندگی قبول ندارم؟
و اینکه محل کارشون تهران هست باید اونجا خونه اجاره کنن؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.اگر خانه مشترک شما مورد تایید کارشناس باشد و دادکاه حکم الزام به تمکین بده و شما تمکین نکنی بشما نفقه تعلق نمیگیرد

باسلام
درصورت اثبات عدم امنیت جانی میتوانید تمکین نکنید ونفقه دریافت کنید و مهریه درهر صورت قابل مطالبه است

سلام دوست عزیز.اگر باکره هستید از حق حبس استفاده کنیدکه مهریه و نفقه دریافت کنید(بدون تمکین کردن) لکن اگر باکره نیستید در خصوص منزل با تایید کارشناس موظف به تمکین میشوید .ولی شما باید در دادگاه اثبات کنید که آنجا منزل پدر بزرگشان و وسایل عاریه ای ایشان است و همسرتان اصلا در آن شهر سکونت ندارد.و تمکین را رد کنید

باید برای نداشتن امنیت جانی در آن خانه مستندات و ادله کافی ارائه دهید در غیر اینصورت ملزم ب تمکین خواهید بود ک در صورت امتناع از تمکین حکم ب نشوز شما داده خواهد شد ک تبعات خود را داشته و از حق و حقوقی در زندگی مشترک با زوج محروم خواهید شد

باسلام
در صورت درخواست الزام به تمکین از طرف زوج باید عدم امنیت جانی را اثبات کنید وگرنه ناشزه شده و نفقه به شما تعلق نخواهد کرد

با درود
مهریه میتوانید مطالبه کنید
نفقه باید تمکین نمایید.

درصورت اثبات عدم امنیت جانی ، میتوانید تمکین نکنید و دادگاه نیز شما را ملزم نخواهد کرد