آیا راهی برای رفع توقیف خودرو دارم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۲۶۴ #71658436

سلام. ماشین بنده بدلیل مهریه که در مرحله تامین خواسته می باشد توقیف شده است. و تنها ماشین من میباشد. پلاک بنام خودمه ولی سند بنام شخص دیگری.همچنین قیمت ماشین حدود ۴۰ میلیون تومان هست.و بنده کارمند هم میباشم.

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ملاک پلاک است جهت استعلام راهورشما میتوانید درخواست تبدیل داشته باشید

با سلام
در خصوص خودرو و پلاک انتظامی آن، امکان تصور دو مالک وجود دارد:
۱- مالک پلاک انتظامی
۲- مالک شماره شاسی و شماره بدنه خودرو
در مانحن فیه، خریدار خودرو از شما، گویا مالک شماره شاسی است.

به نظر می رسد منتقل الیه یا خریدار می تواند در قالب اعتراض ثالث اجرایی، در دادگاه مربوطه طرح دعوی نموده و با ارائه ادله محکمه پسند از جمله بیع نامه، سند رسمی قطعی منقول، وکالت فروش و... رفع توقیف از خودرو را درخواست نماید.

با سلام و احترام
ملاک پلاک است جهت استعلام راهور
شما میتوانید درخواست تبدیل داشته باشید

خودرو جزو مستثنیات دین نمی باشد و دارا بودن یک خودرو یا چندین خودرو تفاوتی ندارد و ملاک تشخیص مالکیت خودرو برای مراجع قضائی استعلام راهور می باشد و مالک شما شناخته میشوید .

با سلام
در صورتی که سند خودرو بنام دیگری است صاحب سند بایستی با استناد به سند موجود از شعبه رسیدگی درخواست رفع توقیف خودرو را بنماید

در این موارد توقیف از طریق پلیس راهور صورت میگیرد لذا پلاک خودرو اهمیت دارد نه سند قطعی.در واقع پلاک دلیل بر مالکیت است نه سند قطعی. می توانید درخواست تبدیل آن را به مقدار ۴۰ میلیون با مال دیگری تقاضا کنید