میگه که تا وقتی که توافق نکنی سر مهریت من مدام اعتراض میزنم تا طلاق عقب بیفته، میتواند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۶۱ #71588233

با وکالت طلاقم اقدام کردم برای طلاق و همسرم بعد از صدور رای قاضی،اعتراض کردند(۲۴۰ تا سکه باید بدن)..هیچ مالی هم نداره که توقیف کنم و شغلش هم آزاده.. و حالا میگه که تا وقتی که توافق نکنی سر مهریت من مدام اعتراض میزنم تا هم طلاق عقب بیفته و هم دستت به جایی بند نشه.. میشه واقعا همچین کاری کنه؟ تا چه مدت حق اعتراض داره؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ایشان نمیتوانند چندین بار نسبت به اعتراض اقدام نمایند .

سلام
خیر امکان اینکه هرچند بار خواستند اعتراض کنند وجود ندارد
اما در خصوص مهریه در صورت مطالبه و محکومیت ایشان، میتوانند اقدام به ثبت اعسار نمایند و پروسه وصول مهریه راطولانی کنند

سلام وقت بخیر اگر منظورتان اینست که وکالت طلاق بشما از طرف همسرتان تفویض شده ،شما حق طلاق دارید و اعتراض ایشان بی معنیست ولی اگر با دلایل و مدارک اقدام به درخواست طلاق کردید ایشان حق اعتراض دارد ولی اینکه مدام اعتراض کنند و مانع شوند راه به جایی نمیبرد
و اینکه مهر حق شماست و اینکه ایشان تمکن مالی ندارند تا ۱۱۰ سکه را میتوانید طلب کنید
موفق باشید