ملاک و مقدار پرداخت مهریه از زمان صدور حکم قطعی محاسبه می شود؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۱۷ #71532345

با عرض سلام و خسته باشید
دادگاه پس از پذیرش اعسار مهریه به شرح زیر حکم صادر کرده است: ۳ سکه تمام پیش قسط و الباقی ماهیانه مبلغ ۲ میلیون تومان تا استهلاک کامل مهریه که رای به قطعیت رسیده است.
زوجه پس از ۱۵ ماه از قطعیت حکم اعسار اقدامی جهت صدور اجراییه نکرده است و فی الحال قصد اجرایی نمودن حکم را دارد.
ملاک و مقدار پرداخت مهریه توسط زوج از تاریخ صدور اجراییه توسط زوجه می باشد و یا این ۱۵ ماهی که زوجه هیچ اقدامی نکرده نیز همزمان با پیش قسط باید پرداخت شود و زوج بابت هر ماه باید ۲ میلیون و جمعا ۳۰ میلیون بابت تاخیر یک جا در اجرای احکام به زوجه پرداخت نماید؟
از زمان ارجاع پرونده به اجرای احکام؟ **
با تشکر از پاسخگویی کارشناسان محترم

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از تاریخی که حکم قطعی شده است

درود پرداخت مهربه به نرخ روز میباشد

درود
با توجه به توضیحات ، از زمان قطعیت حکم باید پرداخت شود

مهریه به نرخ روز محاسبه و باید پرداخت گردد.

بادرودوسلام به نرخ روزتادیه می شود.

مهریه بر اساس نرخ رسمی تورم محاسبه شده و محکوم علیه ۱۰ روز از تاریخ ابلاغ اجرائیه فرصت اجرای رای را دارد.

باسلام
از تاریخ قطعیت رای باید اجرا نمایید در صورت دیرکرد باید معوقه ها راهم پرداخت نمایید ولی میتوانید بعداز پرداخت آنها تعدیل تقدیم نمایید