جهیزیه همسر را تحویل نمی دهد قانون گذار چه مجازاتی برای آن در نظر گرفته است؟

پرسیده شده
۳۵ پاسخ ۱,۰۱۴ #71430989

-اقای ب نیز تشکیل خانواده می دهد بعد چند سال زندگی از همسر خود جدا می شود ولی جهیزیه همسر را تحویل نمی دهد قانون گذار چه مجازاتی برای آن در نظر گرفته است؟چرا؟مستند قانونی آن را بیان کنید؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۳۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست استرداد جهیزیه رویه مناسب برای خواسته شما می باشد

شما می توانید دادخواست استردادجهیزیه تقدیم کنید

با سلام وصف جزایی ندارد
چرا که جرم خیانت در امانت مختص به اعمالی است که در آن استرداد اموال پیش بینی شده باشد ذات عقد ازدواج مبنی بر تفاهم و توافق برای زندگی مشترک است بعید به نظر میرسد در حین عقد ازدواج و شروع زندگی زوجه استرداد جهیزیه را شرط کرده باشد.
در جمع بندی مطلب : بار اثبات جرم خیانت در امانت مطابق ماده ۶۷۴ قانون مجازات اسلامی و ۶۱۷ قانون مدنی است که اگر سندی هست میتوان با اثبات سو نیت شکایت نمود
که به نظر بنده بهتر این است که دادخواست استرداد جهیزیه بدهید.

سلام
اول با استناد به لیست سیاهه جهیزیه اقدام به ارسال اظهارنامه کنید
سپس دادخواست استرداد جهیزیه را مطرح کنید
اگر کارگر نیفتاد مطابق قانون مجازات دعوی خیانت در امانت طرح کنید.

با سلام شما باید اولدر دادگاه اثبات کنید که وسایل به شما تعلق دارد .درصورت اثت استرداد و در اخر درصورت پس ندادن سرپیچی از دستورات قضایی مجب حبس برای ایشان میشود

با سلام
برای استرداد جهازیه با استناد به لیست سیاهه اقلام به طرفیت زوج اقامه دعوی نموده و زوج محکوم به تحویل جهازیه خواهد شد و در صورت عدم تحویل دادگاه خود دستورات و اقدامات لازمه را انجام خواهد داد که میتوان نسبت به ارزش جهازیه اموال و حساب زوج را توقیف نمود

با درود ظاهر سوال شبیه سوالات امتحانی هستش !! خوب جهت استرداد حهیزیه با در دست داشتن مدارک خرید یا سیاهه تحویلی به زوج دادخواست استرداد دهید و در ضمن تقاضای صدور قرار تامین دهید تا فورا موارد جهیزیه توقیف و در اختیار حافظ اموال قرار گیرد .