پس از ۶ماه شریک من مدعی شده چک ۵۰میلیاردی از من دارد باید چه کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۹۷ #71127621

من در شرکتی با شخصی شریک بودم و یک دسته چک که یکی از برگ های آن سفید امضا بود در آنجا داشتم زمان فسخ شراکت وضعیت دسته چکم را جویا شدم گفتند گم شده متاسفانه من صورتجلسه ای تنظیم نکردم و فکر نمیکنم کسی هم در این رابطه شهادتی بدهد پس از آن اعلام مفقودی به همراه برگه قضایی به بانک ارائه کردم حالا پس از ۶ماه شریک من مدعی شده چک ۵۰میلیاردی از من دارد باید چه کنم؟

مشاوره حقوقی چک
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با ارجاع به کارشناسی سفید امضا بودن چک مشخص خواهد گشت

باسلام بهتر است به کارشناسی ارجاع بدهید

سلام و وقت بخیر.
شما در دادگاه تقاضای ارجاع به کارشناسی کنید و کارشناس متوجه عدم مطابقت امضای شما با سایر مندرجات چک خواهد شد.به علاوه مراتبی که جهت اعلام مفقودی انجام داده بودید و دستور دادسرا که به بانک دادید هم،در دادگاه ارائه بدید‌ که دادگاه عدم توافق شما برای سپردن چک سفید امضا رو متوجه بشه.به علاوه خودتون شکایت کیفری جعل و استفاده از سند مجعول و سواستفاده از سفید امضا رو طرح کنید علیه اون شخص.
موفق باشید

درود. تکمیل مندرجات چک قابل تشخیص توسط کارشناس جعل است و در صورتی که اقدام به مطالبه وجه چک کردند، میتوانید ادعای جعل رو مطرح و به کارشناس ارجاع دهید، یا اینکه همزمان شکایت سوء استفاده از سفید امضاء را مطرح کرده و از دادخواست درخواست توقف رسیدگی تا زمان اعلام نتیجه شکایت کیفریتون معلوم بشه.

چک سفید امضا توسط کارشناس قابل بررسی است، همچنین مدارک مربوط به مفقودی چک را نیز ارائه دهید

باسلام اگراقدام به طرح دعوی کردندنسبت به صحت اصالت نوشته چک تقاضای کارشناسی کنید

با سلام سفید امضا بودن چک توسط کارشناس خط قابل تشخیص می باشد