آیا توافق قبل از عقد در مورد مهریه معتبر است؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۶۶ #71025347

با سلام، زوج هستم، قبل از عقد با زوجه توافق شد مهریه ۱۱۴ سکه و سه دانگ از منزل مسکونی باشد که در برگه ای نوشته و همه امضا نمودند،در زمان عقد، در عقدنامه توافق شد مهریه ۱۱۴ سکه و ضمن عقد زوجه شرط نمود در صورت خرید خونه پس از اولین خرید توسط زوج مقدار سه دانگ از آن به زوجه انتقال یابد. بعد از عقد خونه رو به اسم خواهرم کردم، حالا زوجه با استناد به توافقنامه قبل از عقد دادخواست ابطال و بطلان سند و الزام به تنظیم سند داده، آیا زوجه با این شرایط به نتیجه میرسد؟ در جلسه چگونه از خودم دفاع کنم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بلی قابل استناد خواهد بود

بادرودوسلام قابل استنادواستدلال می باشد.

درود بر شما
دوست عزیز:بله اگر خرید خانه توسط شما ثابت شود باید به تعهد خود عمل نمایید.

بله تعهد قابل استناد بوده و شما ملزم می باشید

شرط در عقدنامه قابل اجرا است اما باید مدارک و مستندات شما بررسی شوند چون این پرونده حقوقی است.

سلام .هم توافق قبلی هم توافق ضمن عقد کاملا معتبر و مورد استناد است مگر اینکه شما ثابت کنید اصلا خانه برای شما نیست.

باسلام
ارایه راهکار جهت دفاع نمودن دردعوای مطروحه مستلزم گفتگوی طرفینی است ودرقالب یک پیام نمی توان شماراروشن نمود.