شخص مقروض تحت چه عنوانی دادخواست جداگانه ای بدهد؛ ایفای ناروا یا استیفای ناروا؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۷۵ #70978482

با سلام
اساتید محترم
شخصی پولی را به مبلغ ۱۵میلیون طی یک فقره چک قرض میکند ودر قبال یک فقره چک هم بابت برگشت قرض به شخص قرض دهنده میدهد ودر دستنوشته ای مابین به ان اشاره میشود وهر دوچک هم در دستنوشته نوشته میشود...حالا طرف شکایت کرده هم ادعای ۱۵ روی دستنوشته کرده وهم چک..واین بر خلاف ان است که در خود دستنوشته شرح داده شده است و چک ودستنوشته سر منشا یک طلب هست
ومتاسفانه قاضی پرونده هم طرف را محکوم به پرداخت چک کرده هم دستنوشته..والان پرونده اجرای احکامه..
شخص مقروض تحت چه عنوانی دادخواست جداگانه ای بدهد (ایفای ناروا یا استیفای ناروا) یا عنوان دیگر؟؟؟؟
با تشکر

مشاوره حقوقی چک
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می بایست مدارک ومستندات بررسی گردد

موضوه نیازمند بررسی مدارک دارد

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

با سلام
مطابق آنچه که شرح دادید به نظر می رسد استیفای ناروا باشد. اما لازم است مستندات و مدارک بررسی شود. اگر در آن دستنوشته قید شده چک بابت تضمین بوده دادگاه نمی بایست حکم صادر کند.

مفاد دست نوشته باید بررسی شود.

موضوع نیازمند بررسی بیشتری می باشد

باسلام و درود موضوع نیاز به بررسی دارد.